Blogg tips?!

Jag vägrar byta till den nya profilen på fejjan. Usch. kan inte alla bara byta tillbaka, tycker inte alls om den nya...

Jag vill ha nå nya bloggar att läsa. Kan ingen ge nå tips på nån bra eller varför inte eran egen:) Jag sätter inte ut så nån annan ser så skriv vems ni vill:))

Nu ska jag gå och riva ut allt i garderoben och sätta dit ett hyllsystem så man får nå ordning där.

Heipa!


Satans så kallt!

Jag har inte vågat kolla hur kallt de är ute. Men de kändes som 30 minus grader minst! Men man ser ju vad folk skriver på fejjan så helt fel har jag ju inte:)

Är nyligt hemkommen från stan. Har varit på Waldorf med ett helt gäng tjejor och ätit gott å surrat massor. Så grymt trevligt. Synd bara att de händer så sällan. Vi fick oss en massa goda skratt också:) Skönt att göra nå utan karln och skruttungen min:)

Nu har jag bott på styleroom, ikea och andra härliga inredningssidor i flera dagar. Har inte somnat fören kl 2 varje natt. Jag har så mycket idéer som jag vill göra med kan inte göra något fören jag fått tapetserat om i vardagsummet och matrummet först. Min farbror skulle komma nån dag och kolla hur mycket jobb å räkna ett pris så våran hyresvärd vet vad de kommer kosta:) Jag tror att jag bestämt vilken tapet jag ska ha. Hittade så många fina på styleroom så man börjar ju vela lite. Leos rum vill jag göra om helst nyss. Men jag behöver förvaring och åter förvaring så jag får undan lite saker som är där inne. Visioner visioner visioner! Jaja dom får vänta.

Åh vad ska jag göra nu då, bara skit på tv juh... eller kan ju se slutet på pirates, japp de får de bli.

Najt njat:)


Money money money

Gud vad jag skulle vilja ha mycke pengar så här i juletider. Kunna köpa dom julklapparna jag vet att mina kära skulle bli överlyckliga över och som dom verkligen behöver, utan att måsta kolla prislappen. Jaja nån gång kanske.

Vi tog med mamma/mormor på storheden idag. Pappa min jobbar ju eftermiddag. Jag fick mig köpt lite pynt till granen. Vi åkte hem till oss och åt middag och sen klädde vi granen och den blev jätte fin. Det är så mysigt med julgran. Luktar gör den också å barrar:)

Snart ska jag bädda rent i sängen å krypa ner. Måste bara hämta sista tvätten. Karln jobbar väl tills imorrn bitti. Nu får de sluta snöa så vi kanske hinner se han på julafton iaf.

Natti!


Granen

Igår spenderade jag och Leo dagen med Cammi och Robin. Vi var på stan hela dagen, köpte lite kläder åt Leo,
käka lunch och surra massa skit om alla och allt kändes det som:) Efter stan stanna vi hos dom en stund och kollade läget. Innan vi var hemma var klockan nästan 18.30. Leo fick sova tidigt för han var helt slut och jag somnade på soffan före 21 nångång. Vaknade vid midnatt och tog in granen från balkongen eftersom jag glömde de tidigare. Sen till sägen å sova vidare. Vi hade en super trevlig dag och Leo fick en stor påse med kläder av Robin. Tusen TACK Camilla:)

Idag har vi sovit till 9.45 så nu är vi utvilade. Granen står nui foten och ska pyntas ikväll. Ska åkta ut på storheden och köpa lite pynt när lilleman vaknar från tuppluren. Tvättmaskinen går och de ska renbäddas i sängen oxå. Längar till jag sova sova sen i de nya:)

Tänk att nu är de bara 4 dagar kvar till julafton. Så myyys:) Men fullt upp. Imorrn börjar mina föräldrar flytten till nya läggan så då blir de dit å se om vi kan hjälpa med nå. Vi måste ju hinna få lite julmys där oxå när julafton spenderas hos dom.

Nu ut å slå på dieselvärmaren så vi har varm bil, och sen på med lite mascara innan barnet vaknar:)



                                            Världens finaste lilla tomte:)





Nu så...

Sådär ja nu har man färgat håret. Skönt att ha gjort bort de. Hatar utväxt! Har fönat å plattat de så man kan gå å lägga sig å inte se ut som ett lurv när man vaknar imorrn:) Då blir de stan med Cammi och Robin. Hoppas de inte är så kallt. Hade täckisar idag men då håller man ju på att dö i svett inne på affärerna. Jag är så grymt trött så nu blir de sängen. Hoppas jag kan sova bara. Har som gått seg med de senaste tiden.

Natti...

Tooodeee

Idag har jag varit på stan med bror och fördrivit tid. Nog var de folk men inte så mycket som jag trodde de skulle vara. Men less blev jag. Köpte inte en enda sak. Ska in en sväng imorrn så jag får kolla bättre då. Måste köpa nå kläder åt min gullunge. Alla stlk 80 börjar vara lite små nu.

Efter stan så blev de middag hos mina föräldrar. Jag ringde å tiggde mat för jag orkade inte laga nå:) Min morbror var där så passade på att kolla om han hade tid att komma och montera en dörr till Leos rum. Han är den bästa och mest noggranna jag vet:)

Men nu är man hemma igen och Leo har somnat och Henko åkte å ploga vidare:) Tror jag ska ta och passa på att färga håret nu, utväxten gör sig påmind hela tiden. Usch! Fast egentligen hade jag velat gå och sova. Leo har sovit jätte dåligt inatt och vaknat flera gånger å varit jätte ledsen å nästan otröstlig. Tog ett bra tag varje gång att få han å somna om. Så jag är helt slut i knoppen nu.
Nä fan nu ska här färgas hår!

Adjöken!


Fredag igen?!

Det var ju nyss fredag. Konstigt med en fredagkväll utan idol, för man har ju suttit å sett de varje vecka:)
Jag vill ut å ta en prommis. Ser då ut som att de har slutat snöa, för tillfället iaf. Undra om man tar sig fram med vagen. Vi kanske bara går ner till kvantum å handlar de som behövs så man får gjort nån middag idag.  
Min karln har jobbat sen 04.00 igår och jobbar ännu så jag och Leo får nog äta själva idag oxå.

Igår låg vi då bara inne hela dagen. Leo hade 40 graders feber å jag kände mig inte alls kry. Såg att lilleman har två tänder på g så jag hoppas då de är därför han hade feber för idag mår han utmärkt:) Han är så duktig mitt hjärta, han snappar upp nya ord hela tiden:)  Han säger tapp tapp tapp hela tiden nu när vi sjugit midnatt råder:) 
 
Ska nog passa på att ta en dusch nu när vilden sover...


Mätt!

Idag blev vi bjudna på middag av min bror hos hans svärfar. Han bjöd på go älg å rotfrukter å potatis i ugn med kantarellsås. Mums! Han är grym på att kocka min bror:) Så nu e jag mättast:)

Hyresvärlden var förbi tidigare idag å fixa lite smågrejer. Passade på att fråga om tapeterna som jag dragit på så länge. Han gick med på de mesta:) Så efter nyår så blir de nya tapeter i vardagsrummet å i matrummet:) Så jävla bulla. Sen Ikea å köpa nya möbler dit. Allt svart ska bort och in med vita möbler. Köpte ju oss ett stort fint matbord med 6 stolar för en billig peng förra helgen så de är ju fixat iaf. Är grymt sugen på en ny soffa oxå. Jag skulle vilja ha en sån där megastor soffa med två divaner. Men men, drömma kan man ju alltid.

Nu blir de att glo tv tills den här dagen är slut.

/ T

Helllooo lördag.

Kvällen var planerad. Film, gotta och mys i lugnan ro när vilde Bill somnat. Han somna vid sju våran gull unge. Sen myste vi ner oss i soffan och började se filmen vi hyrt.
Hann väl se en timma innan karln börja snarka i örat på mig. Trötter!

Jag såg färdig filmen precis till 21.30 å då börja ju SATC ettan. Snacka om tajming!
Mina prinsar sover å jag får se denna go film all by my self. Hääärlisch:)
Älskar sånna här lördagar.

Nä nu e reklamen slut.

Bye / T