Nu är de nära

Nu är vi tok mätta och har myst ner oss i soffan framför tv:n allihopa. Efterrätten får vänta en stund:) Hoppas ni har haft en trevlig kväll och att den fortsätter så:) Gott Nytt År på er!

Snart nytt år...


Jag längtar till de nya året är här så inte bäsi får för sig att komma ut sista dagen på året. Med 27 dagar kvar till bf så är inte risken så stor men ändå! Allt kan hända. Nu är det v.37(36+0), kändes som nyss jag var i v.8 :)
Jag mår då jätte bra och bäsi lever om för fullt varje kväll så jag har lite svårt att somna så de är mycket nattsudd nu. Har lite värk i mina händer på morgonen men de blir bättre när man kommer igång med dom.
Vinterjackan går då att stänga ännu men inte länge till. Tajt e de:) Mamsen min vill som att den ska komma         1 januari för då fyller både hon och Henko år:)

Det är så roligt med alla 2010 bäbisar som kommer. Verkar som om det är många som är på g i juni. Hoppas de går bra för alla:)

Annars så har julen varit bra. Lugnt å skönt. Ante, Stina och Oliver sov hos oss så det var trevligt. Älsko jobbade nästan hela julafton när de kom så mycket snö så han var helt slut. Vi laddar för nästa jul istället:)

Imorrn blir de storheden för shopping. Ska handla mat till nyår och annat smått å gott. Måste nog bädda ner mig nu och försöka sova för Veronica hämtar mig vid 11... Tidigt!
Natti!

 

 

 

 


Jag ser de snöar...


I natt kom snön, så härligt. Älsko är utringd och plogar snö för fullt så han lär jag ju inte se fören de slutat snöa. Ingen kan nog vara mer glad över snön än han för nu får han ju skotta som aldrig förr:) Han e knäpp:)
Får nog ta med mig mamma och handla annars är väl kylen tom till efter jul å de går ju inte.

Helgen har bestått av vila och åter vila. Kroppen vill inte alls vara med. Den tycker om soffan, men på kvällen/natten de e då jag får mina ryck och får nå gjort.
Har tvättat sängkläderna till spjälsängen så jag får bäddat litens säng och hittat nånstans i sovrummet där den passar att stå. Måste nog möblera om där inne lite.

Jag har hunnit/orkat med ett besök hos söööt Oscar i lördags. Han e så myyys!:) Å stor hade han blivit sen jag såg han sist, så jag fick lite urväxta kläder till våran skrutt:) Tack:) 


                                                                                                                           





Nu ska jag se om de finns nå i kylen som kan bli min lunch.

Puss å hej!


Gooo morron

Endast -16,7 grader ute... Brrrr... Men de är vitt ute så jag är ändå nöjd:)

Julklappsshopping finns inte alls i mina tankar i år. Jag har så mycket annat som tar upp min huvud.
Massor av små grejer som måste inhandlas till skrutt i magen. Skulle jag skita pengar så hade det varit en annan sak men det känns som att jag måste prioritera vissa saker.
Vill inte ha nå klappar till mig själv, allt som jag kommer på är till bebis, till bebis, till bebis.

Idag är en sån där myyyyysig julig december morgon så nu ska jag mysa ner i soffan med mitt täcke och se Vakna med the voice å äta apelsin:)


Freeeedag:)

Härliga fredag:) Seg start har de varit. Tar mig knappt upp ur sängen, är så himla trött varje dag.
Måste verkligen tvinga upp mig varje dag annars sover och sover jag bara. Jag behöver snööö och sol:)

Ikväll blir de gooo middag, hoppas jag. Ska testa göra grekisk pytt i panna Det lät ut grymt gott när jag läste receptet men vi får ju se hur de slutar. Sen ska vi sega ner i soffan där de bokat för Idol finalen:)

Imorrn är det bio med Veronica och Emil som gäller. Det blir najjjs:)

Nä nu mot köket!


Måndag igen...


Tycker det finns bara måndagar. Helgerna går så fort.
I helgen var vi på julfest men Henkos jobb. Det började med öppet hus på firman sen Western farm för lunch. Efter lunchen stannade alla anställda kvar på farmen för konferans och vi respektive fördrev tiden på stan eller Nordpoolen. Tog väl en 3 timmar för dom sen fick vi checka in på Bodensia och göra oss klara för kvällen. Härligt med hotellrum så man slipper åka hem.
Sen mot farmen igen och julbord och underhållning. Riktigt trevligt var det. Mycket folk och varmt så inni saudan!
Mina preggo fötter gav upp vid midnatt men jag höll ut.
Älsko testa tjuren och det gick helt okey, mycket skratt! Haha:)
Alla var på g och chefen dansa på bordet. Är de fest så är de:)
Jag hade mina dryckes biljetter och pimpla cola i värmen men jag kan ju meddela att det såg grymt gott ut med en öööööl!
Vid ett åkte vi mot hotellet och myste ner i skönsängen. Ställde väckarklockan så vi skulle orka upp på frukosten.. Ett måste även hur trött man än är.

Söndagen var jag och älsk helt slut. Han var bakis och jag kände mig bakis konstigt nog. Spendrade dagen på soffan. Helt slut var jag. Tur att det inte är såna kvällar ofta. Skulle inte orka!

Idag är det bara 50 dagar kvar till BF! Ojoj nu börjar de bli lite nervöst:)


Nu till middagsproblemet. Vad att äta....


Bye!

 

 


Jomenvisst

Joooo håret blev ju då rött å då menar jag rött. Blev lite skraj när jag kollade mig i spegeln när jag tog bort handduken, men nu har jag vant mig:) Får se hur länge färgen sitter i då.
Sitter och väntar på mitt hår som jag beställde igår. Hon nästan garanterade att det skulle hinna komma idag.
Jag hoppas hon har rätt men jag bor ju på landet så de hinner väl inte komma å då blir jag morr!

Sen en sväng mot stan hade jag tänkt. Måste inhandla några saker till morgon dagen.
Tror jag hittat vad jag ska jag ha på mig. Men med magen känner jag mig inte fin i nå just nu.
Äh de löser sig:) Bara stoltsera med magen, störst går först:)

 





Jag å mitt hååår.

Att jag aldrig e nöjd. Nu sitter jag här och har satt i nå rött i håret:) Blir spännande och se hur rött de egentligen blir och om de ens vill fastna i mitt hår. Klippte mig förra veckan och tog bort massor kändes de som, så nu sitter jag och ska klicka hem nå hår så de blir lite längre:) Jag måste bara vänta och se vad slutresultaten blir först.

Igår buda jag hem ett bäddset till spjälsängen på tradera. Hoppas det är lika fint i verkligenheten och passar bra in i sängen:) Måste köpa en kudde oxå:)

Nä nu måste här sköljas ur:)