2 månader

Idag blir våran lilla plutt hela 2 månader:) Gud så han växer:) 5325 g och 57 cm lång igår på 2 månaders kollen. Han har sovit så bra nu flera dagar i rad så jag hoppas de fortsätter så.

Aktiviteten idag har varit att åka till Pite å besikta volvon, lunch med Veronica och Emil, lite shopping sen till skogen å hälsa på V&E och se när dom målat om. Det blev skita fint! Vitt är så ljust å fint:)

Stannade på ica i antnäs och köpte en grillad kyckling till middag. Mumma vad gott se var:)
Åsså nu är de ju påsk. Undra vad man ska hitta på i helgen då... Kanske ökx vem vet.
Jag hoppas de blir bra väder!
Jajja... Mycket att hoppas på:)

Adjöken.

Kors i taket!

Klockan 05.45 vaknade lilleman fast egentligen var den ju 06.45. Fick en chock när jag kollade på klockan. Han fick mat sen gick vi och såg på tv. Vi somna i soffan efter en stund och så vaknade vi 12.30! Leo måste ha varit dö trött efter alla nya ansikten igår som han har sovit:) Sen har vi bara gått runt i pyjamas hela dagen. Så skönt! Orka fara å göra nå i de här vädret. Håller mig gärna borta från vägarna och snöröken.

Nu sover lillplutt och hans pappa jobbar som vanligt, å jag har just fått i mig nå mat. Snacka om sen middag.
Jag glömmer bort att äta när jag måste äta själv plus att de e så tråkigt.

Gooo natt!





Idag blir Leo hela 8 veckor ♥










Kalas

Dagen har bestått av tårtätning eftersom pappsen min fyllde hela 60 år idag. Grattis pappa! Lägenheten har varit proppad med folk mest hela dagen. Fast jag ligger här hemma nu i tystnaden hör jag fortfarande surret i huvudet. Jag är helt slut i skallen. Hoppas Leo sover länge innan han ska äta, för nu behöver jag sova! Älsk fick bara komma hem och vända för dom ringde precis när vi kom innanför dörren att det var dax. Så det var bara för han att åka och varva igång traktor fan. Denna jävla snö. Är spy less den nu. Är less att skrapa rutorna och sopa av bilen. Nu räcker de ju. Ser väl inte älsk förens nästa vecka. Nä nu blev ögonlocken väldans tunga. God natt.

Torsdag

Veckorna bara rusar iväg. Tycker de bara finns måndagar å fredagar. Har varit och vägt lilleman igen och nu har han passerat 5 kg, hela 5025g e han uppe i nu. De går framåt. Han har nån period nu när han bara ska somna i famnen sen måste man bära han till han kommit in i djupsömnen annars vaknar han så fort man lägger ner han. Trött i armarna blir man. Men på morgonen är han världen mysigaste:) Go ungen min!

Annars så har vi hunnit med mycket sen förra helgen. En tripp till ökx och visa åt Leo vars han mommo å moffa kommer ifrån å vars han kommer få vara mycke på sommarn:) På vägen hem stannade vi och såg biltävlingarna i Råneå med Lisa och Mattias. Trevligt:)
Jag har hunnit springa på stan också. Mamma/mormor var med Leo så jag fick leta mig nå kläder till helgen i lugn och ro. Fick gjort min efterkoll på vc oxå. Skönt att ha den bort gjord.

Idag har då jag, Leo och Tina varit på marknaden och sen tog vi en runda på stan oxå. Tina fynda 12 par sockar men jag hitta då ent neee. Imorrn måste jag köpa hårfärg plus att jag måste köpa kläderna jag fick lagt undan. Hade ju glömt mitt persentkort hemma. Typiskt mig.

Nä nu ska jag ta och joina mina killar som sover så gott så jag orkar göra alla måsten imorrn.

Natti!


Orka.

Jag skulle behöva uppdatera lite men jag är för trött, så nu går jag å sover.

Natti!

16 mars

Lille Leo blev ju 6 veckor i söndags och vi varpå bvc i tordsags och då vägde han hela 4615 g och 55 lcm ång. Shit vad han växer. Jag hinner knappt med. Alla säger att vi ska passa på att njuta nu när han är så liten men jag hinner ju knappt med. 

I fredags åkte älsk å pappa till ökx för att köra skoter så jag å Leo packa oss iväg till mamma. Vi sov över för de kändes så tråkigt att åka hem å sova själv. Lördagen spenderade vi på stan å shoppa lite. På kvällen såg vi mello och väntade på älsk sen hem å sova. Skönt!
 
Undra vad man ska hitta på i veckan. Har lite jag skulle behöva hinna med, men de gäller ju att få fingrarna ur!

Blääää vad tråkigt, nu blev jag less.

En liten gooo bild som får mig att leeee:)

 


5 veckor...

...blev lillplutten våran igår. Tiden bara rusar iväg. Känns som nyss vi var på bb.
Han bara växer å blir större. Nu är snart stl 50 helt uteslutet:)
Jag bjöd hem en overall på tradera som är lite tunnare nu när våren närmar sig,
men jag känner att jag måste på stan och köpa lite nytt oxå. Jag har faktiskt inte köpt nå sen han kom, blir roligare nu när jag vet vem jag handlar till:)

Idag har jag och Leo varit och hälsat på Tina och magen:) Nu e det inte länge kvar innan deras bäbis kommer. Ska bli sååå spännande å se vad de blir och så får ju Leo sig en kompis:) Sen kommer ju Jonna å Veronica. Undra vem som blir först av dom. Så roligt! Gud vad jag ska snooosa bebis:) Leo kommer ju ha blivit så stor då. Ska bli skoj att se skillnaden.

Nu blir de se tv å bara vara, för lilleman sover och hans papps jobbar som vanligt. Skönt med lugn å ro. Man måste passa på å njuta:)

Bye;)

Slut på snöandet!

För den här gången får vi hoppas! Börjar bli riktigt less den nu. Jag har knappt sett min kära sambo senaste dagarna pga snön. Jag var och hämta han idag när han

slutade och då hade han jobbat i 26 timmar i sträck. Så nu ligger han utslagen i sängen och lär ju sova tills imorrn. Våran tillplutt är fulltankad och sover oxå:) Spännande att se hur länge han sover.

Den här veckan har vi inte gjort mycket alls. Ingen lust att gå ut i snöyran eller köra bil i snöröken. Usch!
Så vi har hållit oss hemma och myyyst jag å Leo:) 
                                                        


                                                                                 ♥Leo♥