Roadtrip

I helgen blev det roadtrip. Åkte torsdagkväll och kom hem igår. Man har ju inte sovit många timmar men det gick ändå bra. Bättre än jag trodde iaf=) Man kan som inte sitta eller sova i bilen i den ställning man vill för magen börjar vara lite i vägen:) Kanske blir en resa till men sen orkar jag då inte mer..

Jag har inte varit hemma på flera veckor känns det som. Har varit i Kalix med älskling när han jobbar. Har umgåtts med Emma och rännt runt på dagarna. Happis har varit ett bra utflyktsmål... Tur Ikea finns =)

Men nu är man hemma iaf. Tror jag åker till Kalix imorrn, så tråkigt här hemma utan min plutt så då åker jag till han istället. Till helgen blir det ökx och bara slöa och få mammas mat... Ska bli mysigt.
Känns som vi bara ränner runt. Fullt upp hela tiden. Varje helg e det nåt.
Men snart börjar ju plogjouren och då blir det bättre när plutt jobbar här hemma och man kan göra lite nytta på veckorna också.

Nä nu måste jag göra mig nå middag... Men vad?! Min fantasi suger.... Jaja... äta måste man...

Bye!







Storm...

...varning är de ju nästan. Shit vad det blåser ute, nästan lite obehagligt... Prata med Ronkan och jag tycker lite synd om henne för där borta i skogen var det strömavbrott titt som tätt... Hoppas det inte blir de här för då dör jag av uttråkning :) Ligga och lyssna på vinden gör mig då inte de minsta trött. Idag har jag sovit och vilat mest hela dagen. Känner mig hängig och snorig så bäst man vilar. Ingen feber iaf som tur är. Men har ändå ingen ork till nå. Hoppas de är bättre imorrn. Ska fortsätta glo på tv så kanske man kan somna.


Hejs!

Premiär...

Då var det blogg premiär... :) Man kan ju inte vara sämre än alla andra så nu har man skaffat sig en blogg... Måste ta och fixa lite med bloggdesignen oxå, ska bara friska upp minnet nu man gjorde nu igen :)