Glädje & sorg

Midsommarafton blev bra. Åkte ju till stugan på torsdag. Vaknade upp på fredag med grymt fint väder så vi var ute hela dagen. Vi monterade upp mygghuset och stekte i solen. På kvällen grillade vi och hade de mysigt. Spelade kubb å slogs med mygg å knott.

På lördagen blev de att åka till Kalix för Henriks farmor var dålig. Leo fick träffa sin gammel farmor och lite av sin pappas släkt också. Vi hann träffa henne en sista gång iaf, för natten mot söndag somnade hon in för gott.

Tuffaste damen någonsin,
Lilly Elice Andersson 
Vila i frid :´(

Leo är ju född på hennes 80 års dag, så 31 januari kommer alltid vara deras dag.


22 Juni

Lilleman sover lunch och jag gör inge vettigt som jag borde. Tänkte packa ner massa saker men hade inga flyttlådor så Henko skulle svänga förbi biltema när han slutar jobbet och köpa några. Sen tänkte jag packa ner alla vinterkläder och sånt vi inte använder så har jag iaf kommit en liten bit på vägen. Måste få sålt bort lite däck fälgar från förrådet också. Så är de nån som behöver nå fälgar till v70 så finns de här:) Karln får gå ner å knäppa nå kort på dom å slänga upp dom på blocket så kanske dom försvinner.

Snart midsommar. Tror de blir ökx för våran del. Grilla å dricka nå gott hade inte suttit fel. Älsk har köpt massa go dricka åt mig när han var utomlands sist. Mumma:) Så jag hoppas verkligen på bra väder så vi kan sitta ute.

Jag vill färga håret! Nu är jag less de röda.

Puss!




Plötsligt händer de!

Vi ska flytta! åh vad jag längtar. Vi lämnar Alvik och beger oss mot stan igen. Stadsråtta som jag är vill jag dit igen. Ska jag bo längre ut så blir de den dag vi köper hus. Så skönt att ha nära till mamma å pappa nu. Och när man har en karl som älskar att jobba så är de bättre att bo i stan. Nu kan vi ju sälja en bil för H kan ju ta hem traktorn å ta den till jobbet. Perfa! Längtar tills vi ska tapetsera där och göra det till vårt egna. Äntligen ska jag få göra Leos rum. Så kul:) 

Annars så är vi förkylda allihopa. Leo är bara lite snorig som tur är. H drabbades värst å var sängliggandes förra veckan. Men nu börjar de ljusna för i helgen har vi bara vilat när de ändå var så dåligt väder så nu mås de bättre. Typiskt att jag ska vara förkyld för jag vill ju hälsa på lilla Isak å snooosa på han men de får vänta.

Då vet ni. Hejs



Hoppas

Ett steg närmare... Hoppas de leder ända fram! Hoppas hoppas hoppas!


10 juni

Gäsp! nyvaken å sömning. Vad blir de idag då. Tror jag ska försöka göra ett ryck å städa lite.
Orken har inte funnits när nätterna inte erbjudit så mycke sömn så det ser ut som en bomb här.
Lite ska väl hinnas göra idag innan jag ska hämta Henrik från jobbet.
Lilleman ligger å gymmar och å pratar för fullt:) Nu ska jag se VBÅ å vakna ordentligt:)

Bye!

Resumé

Åh vet inte vad jag ska skriva...

En liten resume vad som hänt kanske.
 
Jag har ju hunnit fylla år. Ett år äldre å lite klokare:) Var ju i sthlm när jag fyllde så svärfar bjöd oss ut på restaurang. Mums va go mat vi fick:)  
Hitta äntligen en skötväska som uppfyllde mina krav, fick den för halva priset så det var ju ännu bättre:) Så nu blir de å lägga ut min gamla på tradera plus lite annat som Leo vuxit ur. Shoppade lite annat smått å gott oxå men mest nöjd med väskan.

När vi kom hem så har Leo sovit så dåligt. Han måste ha haft nån växtperiod. Typ ätit varannan timme. Jag hade ju knappt nå mat kvar så nu blir de lite ersättning oxå. Det höll på i flera dagar. Jag var helt slut. Sov halva dagarna då. Men nu har de vänt å allt e som vanligt igen. Fan sömn är ju så viktigt. Jag funkar inte utan:)
Sen har vi börjat med smakisar oxå. Leo tycker de e gott å gapar för fullt:)

I helgen har vi varit på dop. Leos söt kusin Oscar skulle få vatten på huvudet. Vi hade trevligt å åt jätte gott:)

Söndag var vi till Veronica å Empo å hjälpte dom med veden. Kapa å klyvde:) Sen grillade Ronka hamburgare å bjöd på de.

Idag har jag varit och träffat lilla Leia. Sååå grymt söt å så liten. Har redan glömt att Leo varit så liten. 

Och idag kom Jonna och Jonas "lilla" Isak till världen. Grattis till er!:) Så kul nu när bebisarna kommer på löpande band. Nu väntar jag bara på att de ska bli Ronka å Empos tur:)

Nu ska jag gå å skeda upp karln min där han ligger å snarkar;)

Natti!