Dax för lite uppdatering.

Sen Lilleman har kommit har de inte blivit att sitta vid datorn så mycket. När man får en stund över så måste man passa på att göra allt annat i stället. Duscha, äta, sova eller bara ligga i lugn och ro i soffan och se på tv är väldigt uppskattat nu:) 

Tiden går så fort och på söndag blir lillplutten våran 4 veckor! Stora killen. Igår var vi på bvc och nu väger han 3790 g och var 52,2 cm lång. När vi åkte hem från bb vägde han bara 3030g. Så de tar sig. Hela 4 cm längre oxå och de märks på hans kläder. Overallen börjar passa bättre nu oxå.

Vi har hunnit med några promenader med vagnen oxå men de är ju så jävla kallt så inte går man ut i onödan. Är supernöjd med vagnen iaf. Så skön att köra och lätt att lyfta. Men nu får de bli varmare tack! så jag får komma ut och röra på mig. 

Annars myser vi på och har de bra:) 

Här kommer lite bilder från veckorna som gått sen lilleman kommit till oss:)



                    
   
                  

                   


Äntligen!

Nu har våran lilla älskling äntligen kommit ut till oss. Kl 23.14 den 31 januari var det över och jag hade världen finaste lilla kille på mitt bröst. Han vägde 3290g och var 48cm lång. Han är helt underbart vacker och vi kan inte vara lyckligare. Han har världens stoltaste pappa kan jag ju meddela:) Nu blir de vila för mig innan pluttarna vaknar. Puss och hejs