29 april

Trött, förkyld, feber och en unge som inte vill sova fast han är tröttast. Bara inte han också blir sjuk. Jag vaknade inatt och trodde jag skulle frysa ihjäl. Tröck i mig lite alvedon och tog en varm dusch sen kunde jag somna om. Idag har de varit lite bättre. Hoppas de värsta är borta tills imorrn så man orkar göra nå på valborgs.

Henko är i garaget och skruvar i bilen å sen skulle den få sig en tvätt. Kan ju behövas. Skönt med garage med tvätthall:)

Imorrn blir de mest troligt ökx om jag nu inte e sämre. Min bror och hans familj ska också uppåt. Sååå najs. Hoppas på bra väder så vi kan vara ute å grilla å må gott. Men prognosen såg inte bra ut när jag kollade tidigare. Typiskt. 

Jag och Leo hunnit vara å hälsat på go Jonna och söt Ellen. Vi har prommat och premiärat mjukglass bland annat. Gott:) Väntar på att hon ska kläcka snart. Bara några veckor kvar. Men först är Tinas tur sen Jonna och sen Veronica:) Gah! så kul med bäbisar. Tur att jag har gjort bort mitt födande iaf...hehe:)
Funderar om jag kanske skulle ta och skriva min förlossningsberättelse innan jag glömmer bort den helt. Ska ta å göra de nån dag.



Slänger in lite bilder på vårat lilla troll som blir 3 månader imorrn:)

Har fotat med telefon så inte dom bästa bilderna. När lampan tänds när man fotar så stirrar han så man tror ju ögonen ska hoppa ut:) Söt unge!:) Men jag fick med ett smajl iaf:)




Natti

Jaha då var de snart en ny dag. Lilleman sover och snart e de min tur. Har varit till mina päron idag. Jag å mamma var till butiken och kolla om dom hade nå fina jackor. Behöver mig verkligen en ny jacka. Det är lite för varmt nu med dunjackan. Vet inte riktigt vad jag vill ha för jacka. Håller på att inkassera lite pengar som folk e skyldig så jag har råd.  Blev en prommis till kvantum oxå. Var och handla så jag kan fortsätta göra smoothies. Blev så inspirerad av Mari när hon hade såna lockande bilder på bloggen:) Gott äre då:) Å snabbt går de å göra. Mumma!

Nä nu blev jag tvär trött.

Natti!




Tisdag

Kanske  man skulle idas med ett inlägg.

Jag och Leo är nyvakna. Har sovit till 10. Skööönt:) Han har sovit hela natten. Vakna första gången kl 6.10 för att äta. Sen somna vi om. Igår sov han till 7.20 innan han ville  äta. Han tycker om att sova lika mycket som mig:) Nu ligger han och gymmar, äter på sina händer som verkar grymt goda och pratar för fullt:)

Senaste tiden har vi hunnit vara till ökx över påsk å köra skoter, till skeå och hälsa på fam Eriksson plus att vi hann med att träffa Kricke och Jenny och deras lilla Thilly som e en vecka äldre än Leo. Hon var så liten å söööt:)

Nu ska vi se VBÅ...

puss å hej