Fjollträsk

Jo jajjemen, i morse anlände vi till sthlm och svärfar/farfar. Vi åkte igår kväll. Leo sov mest hela vägen. Skönt de. Vi var framme vid 8 i morse och då gick vi alla och sov. Just före ett vaknade vi utvilade. Sen har vi mest tagit de lugnt. Promenerat med vagnen å myst på. Här nere är de verkligen sommar. Härligt:) Imorrn blir de att åka på massa roliga barn affärer. Är så less på barnens hus. Alltid barnens hus. Nu vill jag gå på nå andra ställen, finns så mycket fina barnklädes affärer här. Så kul de ska bli!:) Nu blir de å sova så jag orkar med morgondagen. Det känns i kroppen att man åkt bil i 90 mil. Längtar inte till hemresan. Huvva. Måste ju tillägga att nu har Tina och Jockes lilla prinsessa Leia kommit till världen. Grattis!:) Natti!

17 maj

Värmen verkar hålla i sig. Jag är då redan less den. Det är så kladdigt. Sommarn kom så plötsligt så jag var inte förberedd. Måste köpa nå linnen och kortärmade bodys till Leo. Har varit på stan idag med Jonna å magen men jag köpte bara en solhatt. Skit fin:) Orka inte gå där så länge för de  var så varmt, men Leo var då helnöjd där han låg i vagnen å lekte med sin sjöhäst. Får fortsätta på stan en annan dag.  
Vi har varit på bvc oxå. 5895 g å 60,5 cm lång är mitt lill troll nu:) De går framåt:)

Igår var vi på kalas. Lilla Ellen fyllde 2 år. Det var riktigt trevligt. Alltid kul att få träffa Jonnan med familj:)
Har hunnit vara till ökx å njuta a go vädret oxå. Det är mycke härligare å vara där när de är så här varmt. 

Tänkte ju att jag skulle hinna med att hälsa på Tina nu nån dag. Hon e ju 3 dagar över tiden:) Spännande:)
Vi ser ju om jag hinner.
Åååh har så mycke jag vill göra:)
Men nu vill jag sova iaf.

Natti!


                                                                Mitt lill hjärta:)









12 maj

Tiden bara rusar iväg. Jag hinner inte alls med. Känns som om de var nån dag sen jag blogga sist men det var ju jätte länge sen. 
Leo ligger i sin säng och är trött och sur. Det är då inge fel på hans lungor vill jag lova:)
Vi försöker få in lite rutiner och jag verkligen försöker att vara stenhård, å de lönar sig har jag märk. Skönt är de när han ska sova. Senaste veckan har gått jätte bra:) Behöver inte gå runt å söva han som förr. Sen han blev 3 månader så tycker jag mycket har förändrats. Han är mycket mer vaken och gladare, och nöjdare unge:) Jag kan då inte klaga att jag inte får sova. Han sover från ca 21-22 till 6-7. Sååå härligt:) Sen mat å då kan han sova lite till. 


Helgen som varit blev de vårmässan både fredag å lördag. Fredag var jag med Veronica. Jag köpte två mössor till Leo, tokfina, åsså åt vi lunch där. Fanns då inte mycket å handla. På lördag var jag med mina päron, vi såg bröllopet och käka lite sen åkte jag till skooogen för att hälsa på fam Juto/Nyström. Vi grilla och surra på:) Älsko var ju borta över helgen så vi hade inte bråttom hem.

Nu är de tyst så nu har han nog somnat mitt lill troll så nu blir de å göra nå nytta.

Puss å hej!