Yeah...

Humöret är lite bättre. Nu ska jag å älskling mysa framför brasan och se film:)



Överschööölis...

Nu har vi tagit oss upp till ökx. Älsko är i skogen med pappsen och röjer och kapar träd.
Eller så har han smitit till min farbror för att testa grävmaskinen. Såg att den var igång när vi kom.
Jag ska strax gå dit och se så dom sköter sig.

Nu är det bara 12 dagar kvar till min bror och Mari har BF.
Så spännande:) Så fort han ringer tror jag de är dax:)
 
Mitt humör är inte på topp kan jag ju säga. Inget är populärt och gör mig nöjd, jag blir snart galen om de ska vara så här hela dagen. Hoppas det går över nyss! Jag känner att jag skulle behöva avreagera mig rejält! Men vet inte på vem för ingen har ju gjort mig något:) Inte ännu iaf och stackarns den som gör för den kommer få ta allt jag samlat på mig. En jävla bitterfitta är vad jag är i dag så ni vet.

Nu ska jag ta mig en promenad till skogen och hoppas den friska luften gör mig gott.







Uppe med tuppen


Älskling har just farit på jobbet och då vaknar jag ju självklart oxå. Måste nöta lite dator så jag blir trött igen.
Igår var jag på ikea en sväng, eftersom jag befinner mig i kalix just nu så e det ju väldigt nära, men inte hitta jag ett piss av de jag behövde. Så less. Blev lite annat som jag inte behövde lika mycket som slank med som tröst.

Tror jag ska säga till älsko att vi måste ta bilen och hälsa på hans pappa här nå så jag får fara på lite roliga affärer i sthlm, så kanske jag finner de jag behöver där istället:) Om jag nu orkar åka dit. 

Sen ringde dom igår att vagnen har kommit:) wiiiie. Vill hämta den nyss!

Nä nu ska jag försöka sova igen.

 

 

 

 


Ny vecka

Måndag morgon igen... Helgen har bara rusat förbi. Fredag hade vi besök av Kricke och Jenny...Dom har BF två dagar före oss så de e lite roligt:)  Super trevligt hade vi det iaf. Tror killarna hade lite roligare än mig och Jenny men då mådde dom betydligt sämre dagen efter...hehe...  Även Kalle och hans tjej var förbi en sväng.

På lördag blev det en sväng till Arcus. Gjorde mig några fynd faktisk, men vi var inte där så länge, man blir less fort. Finns för mycket att se på.
Henkos syster har ju fyllt år så sen blev de till svärmor på middag å tårta. Fick med mig en massa fynd därifrån oxå:)

Igår var vi bara hemma och tog de lugnt å myste innan älsko åkte iväg mot jobbet.

Måste hitta på nå vettigt idag men vad?!

Bye...

Bebisen:)

Plutten i magen vill aldrig ligga still. Ska alltid trycka ut åt nå håll så magen
ser helt läskig ut. Nästan så man tror det ska komma ut en alien ibland:) 
Jag tycker magen har vuxit jätte mycket bara sista veckan. Tur att jag köpte
mig ett par mamma jeansleggings förra veckan. Då gudomligt sköna byxor.
Vill aldrig ta av mig dom:)

Du är på dag 184 av 280. (65,7%).
Du är i vecka 27.
Du har gått 26 fulla veckor och 1 full dag (v26+1).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 26 jan 2010
Du har 96 dagar kvar till beräknad förlossning


v19


Rubrik...

Äntligen hemma... Man e ju å ränner överallt.
Åkte till Kalix i måndags till älsk. Skulle besikta bilen hans på tisdag så vi bytte bil över dan och han tog volvon på jobbet å fyllde upp tanken åt mig. Såå fint med fullt i byttan. Jag gled med partnern och var å kika in Emma och Andreas hus. Dom hade fullt upp med tapetsering och sånt. Emma och jag åkte och åt go lunch på hotellet och surra massa skit som vanligt. Sen besikta PP:n. Två små fel bara så de var ju bra iaf.

Åkte hem från Kalix idag och var förbi moster och hälsa på och hämta en spjälsäng vi fått av dom. Super fin. Ännu en sak man slapp inhandla. Vagnen e beställd nu oxå och den skulle komma i månadsskiftet sa dom.

Jo håret blev ju färgat förra veckan. Det blev helt okey. Måste slänga på en till toning för de e lite svårt att få de att fastna på de blekta överhåret i topparna, men det visste jag ju. De e lite blaskigt nu. Fynda faktisk hårfärg i lördags på stan. Råka bara se att dom hade utförsäljning på wella color touch på frissan där i strand. 4 för 100 kr! De e billigt :) Så nu har jag färg. Köpte mig nya skor oxå förra veckan. Dom e sååå sköna så det kanske blir att jag använder dom oxå. Brukar mest bli gympapjucks för mig:)    

Nu blir de se tv och sova. Natti


Fin besök

Igår ikväll när jag kom hem så var det ju kolsvart ute. Tur att älskling har köpt mig fina lysen så det blir som dag när jag slår på dom:) När jag nästan skulle svänga ner på gården så ser jag att det står nå där men inte riktigt vad. När lyset når dit så ser jag tre mega älgar som står där. Aaaah vad in i! Men tuta lite på dom så dom sprang till grannen istället. Då kom älsko presic ut som tur var och skrämde dom lite till. Tur de, dom kanske ville äta upp mig vem vet. Usch! Jag tror faktiskt dom stod och spana in go benzen:)

Nu har jag köpt mig hårfärg iaf och tänkte försöka mig på de strax. De kommer säkert inte täcka allt ordentligt första gången men kvantum har ju öppet om det måste akut köpas mera färg. Köpte faktiskt färgen hos frissan den här gången. Det var två flaskor i en förpackning så de ska då räcka hela håret sa dom. Och endast 189kr. Inte farligt alls:) Var till Emma och färgade hennes hår och hon hade samma märke och de blev jätte bra. Glansigt å fint. Så nu e hon jätte mörk. Länge sen jag såg henne så mörk men de blev skita fint:)

Jaja wish me luck, nu ere dax :) Spännande:)




Som smör i örat.

Har just bränt mig nya skivan men Takida. Länge sen jag lyssna på dom. Vilka minnen som kommer tillbaka till mitt förvirrade huvud. Måste slänga ihop en skiva med deras gamla godingar oxå nån dag. Nu ska jag bara måla lite smink i ansiktet och bege mig mot stan och poppa med Takida i öronen. Härligt:)

Pusssssssssssss


Några rader

Idag har jag inte gjort mycket. Bara varit hemma. Imorrn blir det stan med mamsen, ska se om jag hittar mig nå byxor. Är i stort behov av nya när jag inte får igen knapparna på mina andra. Är så less på mitt hår så jag ska se om jag hittar mig nån fin färg att kladda i huvet oxå :)
Nu väntar jag på csi sen sova.
Slänger in lite bilder på söööt Oliver från helgen:) Go unge!:) En riktig linslus e han.

Puss å hej


Full rulle

Det kan man lugnt säga att det varit idag.
Hos barnmorskan gick det bra. +3 kg sen inskrivning. Hoppas det fortsätter i samma takt med uppgången så kanske det inte blir så mycket.
Sen runt och göra massa ärenden och tillslut hemåt å en lugn kväll framför tv:n och idol:) Skönt!

Imorrn blir det att åka till skeå och hälsa på Ante, Stina och söt Oliver. Är så länge sen vi varit där och han bara växer så de knakar:) 

Kanske man skulle sova så man orkar upp imorrn.

Gooo natt!





 

 


Så skööönt...

...att vara hemma igen. Har inte varit hem sen förra veckan ju. Helgen var vi ju som sagt i ökx. Karln hjälpte pappsen med veden plus att han och Jocke fixa bilen så nu kan jag ta mig nå fyrhjulshäng i vinter. Kul å leka lite :) Vi var en sväng på marknaden oxå men de var inte mycke å hurra för. Köpte mig en mössa och ett par vantar på Larsson järn iaf. Hann ju knappt med så var de måndag å tillbaka i Kalix igen.

Vi var förbi bror och Mari på fika när vi kom till Luleå. Där blir då magen bara större och större:) Så kul, bara 5 veckor kvar till bf för dom:)

Men nu är veckan slut och imorrn ska vi till barnmorskan. Det blir roligt:) Är så länge sen sist ju. Jag hoppas bara allt ser bra ut. Tycker det har varit så lugnt i magen på sista tiden...

Nä nu blir det sängen för nu e jag sååå trötter...

Go natt....